GRAFISK DESIGN

Rätt kostym till sitt företag och det man producerar visuellt är en viktig del av att skapa ett professionellt, tydligt och snyggt varumärke. Med en grafisk profil kan man skapa igenkänning, vilket är en av grundstenarna för att fortsätta bygga upp varumärket på. Återkommande färger, former och typsnitt gör att man enkelt känns igen och utmärker sig samt skapar en enhetlig bild av sitt företag. Vi vet hur.

GRAFISK PROFIL

Färger, typsnitt och en logotyp som tillsammans skapar ett sammanhang. Ditt sammanhang. Utifrån ditt varumärke skapas en visuell kommunikation som förstärker er och det ni vill förmedla.

 

TRYCKSAKER

Trycksaker med rätt material och färg med fokus på användarvänlighet behövs för att skapa mest effektivitet för er kommunikationsinsats. Vi designar med erfarenhet och omsorg och i dialog med dig tar vi fram trycksaker som passar alla behov.

 

LOGOTYP

En logotyp är varumärkets trofé och någonting som ska följa med er länge. Kanske behöver du skapa en helt ny till ditt företag – eller så vill du uppdatera en redan befintlig.

 

HELLO hjälpte oss på Projectpartner med en grafisk inramning till vårt årligen återkommande kundevent Projectpartners Utbildningsdag. HELLO förstod vårt behov och tog fram ett härligt färg- och formspråk som går i stil med vårt företags profil men som samtidigt har ett helt eget uttryck som gör att eventet står för sig själv vilket var ett av målen. Den nya profilen lyfte kommunikationen kring vårt event både i print, webb och sociala medier, den förgyllde själva dagen och skapar dessutom en "igenkänningseffekt" inför kommande år. Professionellt, trevligt och kreativt samarbete!

Julia Flodkvist, Projectpartner

referens_wagna
ref_nbc
ref_kalles