Kommunikation

God kommunikation är en förutsättning för att utveckla sitt företag. Oavsett om det handlar om att du behöver ha ett gott arbetsgivarvarumärke för att rekrytera bra medarbetare, tydlig internkommunikation som driver organisationen, eller vass marknadsföring externt för att ta position på marknaden och få fler kunder. Vi blir gärna ditt bollplank i dessa frågor och tillsammans samarbetar vi för att ta er till nya höjder.

Kommunikatör

Saknar ni en egen kommunikatör och har behov av förstärkning på företaget gällande kommunikatörens uppgifter? Vi stöttar, producerar, rådgör och fungerar som er egen interna kommunikatör. På plats när ni behöver – och digitalt när ni önskar.

Projektledning, organisation och rekrytering

Från och med hösten 2019 kommer vi kompletteras av ytterligare en konsult med lång erfarenhet från rekrytering, projektledning och organisationsutveckling.

Extern kommunikationsavdelning

Vi deltar på möten och ingår i ert team på ett mer långsiktigt sätt. Tillsammans bygger vi upp en relation där vi fungerar som er externa kommunikationsbyrå, där vi hjälper er med allt från sociala medier och webb till annonser, trycksaker och nyhetsbrev.

Varumärke

För att skapa kommunikation som leder er dit ni vill, behövs ett tydligt varumärke. I allt vi gör ser vi gärna att vi börjar med att definiera kärnan i ert företag, varumärket. Vad är era kärnvärden? Er vision? Position?

 

17015686_945717102231245_1578229006439363681_o