Det här är vi bra på... alltså RIKTIGT bra på!

Sociala medier

Sociala medier är en ny möjlighet för företag att kommunicera med sin målgrupp direkt. Sociala medier är också ett utmärkt sätt att stärka sitt varumärke på. Enligt IIS:s rapport Svenskarna och Internet 2017 så återfinns hela 74% av alla internetanvändare på Facebook. Det visar att sociala medier är ett ställe där vi gärna spenderar vår tid. Vilket också gör det till en god arena för att nå sin publik på en plats där de faktiskt befinner sig. Digitalt.

 

-Sociala medier managerNulägesanalysSociala medier & evenemangLivesändningDigital strategi-

Jacob Lund

Företagssalongen

Samarbetet har fungerat mycket bra och många av våra kunder och samarbetspartners har uttryckt det: "Ni syns ju överallt med Företagssalongen" och där har arbetet med sociala medier varit en mycket viktig del. Snabbt och smidigt.

Text & Copy

"Skriv så att det känns och träffar mitt i hjärtat."

Vill du ha innehåll som är ultimat för där du tänkt publicera det? En text som är välskriven, förstärker det ni önskar och beskriver det ni vill förmedla?

Vi utför intervjuer för redaktionella texter eller case för dig som vill lyfta ett lyckat samarbete med en av era kunder, en medarbetare, i tryckt material eller sociala medier. Vi har många års erfarenhet av text för såväl webb som tryck.

 

-NyhetsbrevRedaktionell textPresentationerNyheterWebbtextInformationDokumentationReklamCopyPressmeddelande-

Maria Ågren

VD, Dömle Herrgård

Jag kan varmt rekommendera Josefin. Hon är supersnabb, enkel att jobba med och hon överträffar alltid min förväntan.

 

Grafisk design

Rätt kostym till sitt företag och det man producerar visuellt är en viktig del av att skapa ett professionellt, tydligt och snyggt varumärke. Med en grafisk profil kan man skapa igenkänning, vilket är en av grundstenarna för att fortsätta bygga upp varumärket på. Återkommande färger, former och typsnitt gör att man enkelt känns igen och utmärker sig samt skapar en enhetlig bild av sitt företag. Vi vet hur.

 

-LogotypdesignGrafisk profilLayoutIllustrationKampanjmaterialWebbdesign-

Julia Flodkvist

Projectpartner

HELLO hjälpte oss på Projectpartner med en grafisk inramning till vårt årligen återkommande kundevent Projectpartners Utbildningsdag. HELLO förstod vårt behov och tog fram ett härligt färg- och formspråk som går i stil med vårt företags profil men som samtidigt har ett helt eget uttryck som gör att eventet står för sig själv vilket var ett av målen. Den nya profilen lyfte kommunikationen kring vårt event både i print, webb och sociala medier, den förgyllde själva dagen och skapar dessutom en "igenkänningseffekt" inför kommande år. Professionellt, trevligt och kreativt samarbete!

Webb

En schysst webbplats är kärnan i er digitala närvaro. En plats dit man söker sig för att hitta kontaktuppgifter, få en uppfattning om företaget eller få mer information.

Vi skapar webb från grunden med fokus på att den ska vara användarvänlig, tydlig och se riktigt bra ut! Vi kan också förbättra och uppdatera er befintliga om ni känner att den behöver möta framtiden och få ett nytt utseende.

Vi tar hänsyn till sökoptimering (SEO), design, budskap och text när vi arbetar tillsammans med våra kunder. För att skapa en webb som inte bara fungerar - utan också tydligt visar vilka ni är och vad ni vill att besökaren ska göra på er webb. Läsa mer? Boka en tid? Ta en kontakt?

-WebbdesignWordPressSEODomän och webbhotell-

Josefin Johansson

Årjängsvillan

Inspirerande och positiva med professionellt och personligt bemötande, samt snabbt resultat.

Kommunikation

God kommunikation är en förutsättning för att utveckla sitt företag. Oavsett om det handlar om att du behöver ha ett gott arbetsgivarvarumärke för att rekrytera bra medarbetare, tydlig internkommunikation som driver organisationen, eller vass marknadsföring externt för att ta position på marknaden och få fler kunder. 

 

-Extern kommunikationsavdelningVarumärkeProjektledning, organisation och rekrytering-

Föreläsningar

INTRODUKTION: FACEBOOK FÖR FÖRETAG

Hur fungerar Facebook och hur kan man använda sig av Facebook som företagare eller organisation? Våga annonsera och lär dig varför du behöver veta hur Facebooks algoritmer fungerar för att få bäst effekt av din närvaro på Facebook, Sveriges främsta sociala plattform (2017). Under en timme går vi igenom just detta.

 

INTRODUKTION: SOCIALA MEDIER

Vilka sociala medier finns idag och vilka är allra störst? Hur ska man välja och vilken strategi ska man använda sig av för att skapa störst valuta för sin digitala närvaro? Under en timma går vi igenom de största sociala plattformarna och hur man skapar en digital strategi.

 

STORYTELLING

För att marknadsföra ett företag eller bygga ett varumärke så behöver vi beröra. Det gör man med fördel genom att berätta en historia genom all sin marknadsföring för att förstärka ett budskap, en uppfattning eller känsla. Vi går igenom hur man skapar sin egen "story", ser på lyckade exempel på företag som gjort just detta och ger er verktyg för att arbeta med storytelling som en metod i er marknadsföring.

Vi skräddarsyr även föreläsningar efter ert önskemål. Kom med en idé och en förfrågan - så kommer vi med pris och upplägg.