hello kommunikationsbyrå hyr en kommunikatör sociala medier paket

Anställ inte – låna

VÅRA PAKETLÖSNINGAR: Vi vill att det ska vara enkelt att att effektivt driva en organisation eller företag med god kommunikation. Webben ska vara uppdaterad, sociala medierna planerade och kontinuerligt publicerade, kunder eller medarbetare ska intervjuas, bilder ska tas, annonser göras – och allt enhetligt i linje med varumärke och grafisk profil. Här vill vi komma in och stötta, hjälpa och avlasta. Det är någonting vi gör dagligen i vårt arbete men länge har önskat göra ännu enklare. Därför kan ni nu hitta prissatta paket hos oss som snabbt och direkt beskriver hur du som vill samarbeta med oss över längre eller tidsbegränsade perioder kan välja. Med många av våra befintliga kunder jobbar vi redan med liknande modeller vilket har gjort att vi vet att de fungerar riktigt bra i praktiken. Att hyra en kommunikatör eller social media manager helt enkelt.

Exempel på vad vi avlastar med: Nyhetsbrev, annonser, animeringar, film, foto, texter, sökoptimering, digital annonsering, trycksaksproduktion, webb, kommunikation, rådgivning, kampanjplanering, varumärke, budskapsformuleringar, föreläsningar, workshops och grafisk design. Vi hanterar de flesta program och verktyg samt sätter oss snabbt in i de system som ni idag arbetar i. Sociala medier har också blivit ett viktigt ben i vår verksamhet med fokus på innehåll, strategi och produktion.

Fördelen att samarbeta på det här sättet med oss som byrå är att du bokar upp de timmar ni faktiskt behöver, varken mer eller mindre. Det är ett sätt att arbeta mer kostnadseffektivt och flexibelt. Du blir heller inte lika låst som vid en traditionell anställning och lyfter in direkt kompetens efter behov. Lätt och smidigt!

Här finner du våra paket – söker du någonting mer skräddarsytt kontakta oss gärna.

 

hello kommunikationsbyrå grafisk design sättning tryck tidning sociala medier föreläsning facebook instagram