Nyfiken på vad vi gör?

Här ser du några av våra case

årjängstravet_hello

Extern marknadsavdelning

Årjängstravet

Kommunikationsfrågor, sociala medier, annonsering, webb och grafisk design ingår i vårt uppdrag tillsammans med Årjängstravet. Utöver det hjälper vi dem även med deras visuella marknadsföring i form av profilkläder, profilprodukter och skylt.

IMG_4912

Kreativ reklambyrå

Årjängs kommun

Kreativt och producerande stöd i kommunikationsfrågor, marknadsföring och reklam. Vi hjälper till med workshops, material, grafisk profil, varumärkesfrågor, kampanjer och annat kopplat till Årjängs kommun.

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 12.56.00

Ny webb

Nordic Solar

Tillsammans med uppdragsgivaren har vi tagit fram en ny webb efter en noggrann behovsanalys och omvärldsspaning. Man ville skapa en webb som var enkel att navigera, fokuserar på sökbarhet och med ett ÅF-login till sina återförsäljare.

josefinföreläser

Digital utbildningsserie

Region Värmland

Öka din digitala närvaro - Digital och kostnadsfri utbildning för kulturskapare eller småföretagare. I samarbete med Region Värmland, Avdelningen för Kulturutveckling och Regional tillväxt. Föreläsningar och workshop som berör varumärke, sociala medier, marknadsföring och digital synlighet.

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 13.12.02

Rekryteringskampanj

Årjängs Golfklubb

För att visa upp att golf är en sport med många mervärden samt attrahera fler medlemmar till klubben, skapade vi tillsammans med uppdragsgivare kampanjen "vägen till grönt kort". Här får man följa med rallycrossföraren Thomas Bryntesson och travproffstränaren Kristian Lindberg bland annat, där de berättar om sin väg in i golfen.

Filmerna kan ses här.

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 13.14.42

Inför utbildningsdag

Projectpartner

Varje år arrangerar Projectpartner, Stockholm- Mälardalen, en utbildningsdag som ett steg i branschens utveckling men även kompetensutveckling inom det egna området. HELLO har hjälpt till med mässprodukter, grafisk design, logotyp och presentationsfilm.

 

 

betrue

Coachning

Aktiva Arvika

Som ett steg i att utveckla butikerna i Arvika centrums digitala närvaro har man med hjälp av oss erbjudit enskild coachning. Här har man gett butikerna möjlighet att vid tre tillfällen var få besök av oss med målet att använda sociala medier som en god marknadsföringskanal.

Skärmavbild 2021-04-21 kl. 13.30.02

Filminspelning

HANZA Kluster Sverige

Med målet att öka kännedomen om HANZA lokalt har vi tillsammans med uppdragsgivare spelat in film. Med glimten i ögat och med en fantastisk personal skapades en påskhälsning med god spridning i sociala medier.

Filmen kan du se här.

rekrytering

Rekryteringskampanj

Årjängs kommun

Årjängs kommun är en kommun där man vågar testa nya saker, sikta mot framtiden och vill lyfta människan. Något man gärna vill göra med rörlig bild. Med den utgångspunkten gjorde vi tillsammans flera lyckade rekryteringskampanjer som blev en snackis i Värmland - och även fångades upp i media.

Här kan du se filmerna.

 

 

KAKA

Omslagsfotografering

"Narcissismen i Sverige"

Grafisk layout samt omslagsfotografering tillsammans med författarna bakom boken, Kjell-Arne Edvinsson och Torbjörn Stenwreth. Tryck av boken gjordes hos vårt systertryckeri, Svanqvist Tryckeri. Vill du köpa boken? Det kan du göra här.

ws

Workshop

Tidaholms kommun

"Många kommunala verksamheter i Tidaholm finns på Facebook, men få har arbetat aktivt med sin närvaro. Under vår workshop med HELLO kommunikationsbyrå fick vi praktiska verktyg för att tydliggöra syften, identifiera målgrupper och planera innehåll för att synas och höras bättre i det digitala bruset. Nu har vi grunden för att arbeta vidare med våra digitala kanaler!"

Miranda Bergsten, kommunikatör Tidaholms kommun

rekrytering

Rekryteringskampanj

Årjängs kommun

Årjängs kommun är en kommun där man vågar testa nya saker, sikta mot framtiden och vill lyfta människan. Något man gärna vill göra med rörlig bild. Med den utgångspunkten gjorde vi tillsammans flera lyckade rekryteringskampanjer som blev en snackis i Värmland - och även fångades upp i media.

Här kan du se filmerna.

 

 

WANT TO WORK WITH US?