Nyfiken?

Här ser du några av våra case

GRAFISK DESIGN & KAMPANJ

Hästkraft Årjäng

Grafisk design och marknadsföring av eventet Hästkraft Årjäng 2022

GRAFISK DESIGN

Interjakt Sweden AB

Design och tryck av säljmapp till Interjakt. NXT Level.

GRAFISK DESIGN

Interjakt Sweden AB

Design av öletikett till Interjakt.

EXTERN MARKNADSAVDELNING

Driva Eget

Här hjälper vi till med att skapa redaktionellt material till företagarsajten www.driva-eget.se. Vi hjälper också till att klippa poddar, sköta sociala medier och skapa olika typer av content.

KREATIV REKLAMBYRÅ

Eidskog och Eda kommun

Tillsammans med Eidskog och Eda kommun fick vi under 2021 arbeta med ett Interregprojekt då Fredsmonumentet i Morokulien restaurerades. I projektet skapades idé, manus och mängder av filmmaterial. Här tog vi även fram informationsmaterial, foton och skyltar. Ta del av allt material på www.fredsmonumentet.se

FILMMATERIAL OCH SOCIALA MEDIER

Life & Peace Institute

Tillsammans med Life & Peace Institute fick vi vara en del av att hjälpa dem med deras sociala medier – och fånga upp resultatet av deras projekt "Changemakers" som filmades i Stockholm. Här kan du ta del av ett smakprov på filmmaterialet: From Kenya to Sweden: Voices of Young Changemakers.

EXTERN MARKNADSAVDELNING

Årjängstravet

Kommunikationsfrågor, sociala medier, annonsering, webb och grafisk design ingår i vårt uppdrag tillsammans med Årjängstravet. Utöver det hjälper vi dem även med deras visuella marknadsföring i form av profilkläder, profilprodukter och skylt.

KREATIV REKLAMBYRÅ

Årjängs kommun

Kreativt och producerande stöd i kommunikationsfrågor, marknadsföring och reklam. Vi hjälper till med workshops, material, grafisk profil, varumärkesfrågor, kampanjer och annat kopplat till Årjängs kommun.

WEBB

Nordic Solar

Tillsammans med uppdragsgivaren har vi tagit fram en ny webb efter en noggrann behovsanalys och omvärldsspaning. Man ville skapa en webb som var enkel att navigera, fokuserar på sökbarhet och med ett ÅF-login till sina återförsäljare. www.nordicsolar.se

REKLAMKAMPANJ

#skulledupalla

Kampanj riktat mot ungdomar och hur de ska tänka vid en eventuell kris i samhället. Grafisk profil, webbplats, quiz och give aways.

Genomförd tillsammans med säkerhetssamordnare i västra Värmland.

LOGOTYPDESIGN

Radisson Blu Resort, Trysil

Radisson Blu Resort hade planer och ett påbörjat koncept inför öppningen av ett coffee shop på anläggningen i Trysil. Här skulle man kunna få en kopp kaffe och även ha möjlighet att slappna av efter en dag utomhus med ett glas vin och en bit ost. n.

GRAFISK PROFIL

Nordmarkens Business Center

När Nordmarkens Business Center, NBC skulle slå upp portarna fick HELLO hjälpa till med namnprocess, logotyp och grafisk profil.

DIGITAL UTBILDNINGSSERIE

Region Värmland

Öka din digitala närvaro - Digital och kostnadsfri utbildning för kulturskapare eller småföretagare. I samarbete med Region Värmland, Avdelningen för Kulturutveckling och Regional tillväxt. Föreläsningar och workshop som berör varumärke, sociala medier, marknadsföring och digital synlighet.

REKRYTERINGSKAMPANJ

Årjängs Golfklubb

För att visa upp att golf är en sport med många mervärden samt attrahera fler medlemmar till klubben, skapade vi tillsammans med uppdragsgivare kampanjen "vägen till grönt kort". Här får man följa med rallycrossföraren Thomas Bryntesson och travproffstränaren Kristian Lindberg bland annat, där de berättar om sin väg in i golfen.

MARKNADSFÖRING & DESIGN

Projectpartner

Varje år arrangerar Projectpartner, Stockholm- Mälardalen, en utbildningsdag som ett steg i branschens utveckling men även kompetensutveckling inom det egna området. HELLO har hjälpt till med mässprodukter, grafisk design, logotyp och presentationsfilm.

COACHNING

Aktiva Arvika

Som ett steg i att utveckla butikerna i Arvika centrums digitala närvaro har man med hjälp av oss erbjudit enskild coachning. Här har man gett butikerna möjlighet att vid tre tillfällen var få besök av oss med målet att använda sociala medier som en god marknadsföringskanal.

FILMPRODUKTION

HANZA Kluster Sverige

Med målet att öka kännedomen om HANZA lokalt har vi tillsammans med uppdragsgivare spelat in film. Med glimten i ögat och med en fantastisk personal skapades en påskhälsning med god spridning i sociala medier.

LOGOTYPDESIGN

Kalles Loge

Logotypdesign till den lantliga gårdbutiken, Kalles Loge

FOTOGRAFERING & DESIGN

"Narcissismen i Sverige"

Grafisk layout samt omslagsfotografering tillsammans med författarna bakom boken, Kjell-Arne Edvinsson och Torbjörn Stenwreth. Tryck av boken gjordes hos vårt systerbolag, Svanqvist Tryckeri.

ws

Workshop

Tidaholms kommun

"Många kommunala verksamheter i Tidaholm finns på Facebook, men få har arbetat aktivt med sin närvaro. Under vår workshop med HELLO kommunikationsbyrå fick vi praktiska verktyg för att tydliggöra syften, identifiera målgrupper och planera innehåll för att synas och höras bättre i det digitala bruset. Nu har vi grunden för att arbeta vidare med våra digitala kanaler!"

Miranda Bergsten, kommunikatör Tidaholms kommun

Rekryteringskampanj

Årjängs kommun

Årjängs kommun är en kommun där man vågar testa nya saker, sikta mot framtiden och vill lyfta människan. Något man gärna vill göra med rörlig bild. Med den utgångspunkten gjorde vi tillsammans flera lyckade rekryteringskampanjer som blev en snackis i Värmland - och även fångades upp i media.

Här kan du se filmerna.