HELLO, is it us you're looking for?

HELLO kommunikationsbyrå verkar både i och utanför staden, vi brinner för alla företags kommunikationsarbete. Stort, litet, på landsbygden eller i staden.  Att hjälpa till att implementera kundens varumärke i alla kommunikationskanaler är det vi gör bäst. Vi arbetar gärna nära kunden som en extern kommunikationsavdelning med allt från webb och sociala medier till texter, utskick och grafisk produktion. God kommunikation ska vara tillgängligt för alla.

 

VARFÖR VÄLJA OSS?
Vi brukar tala om att vi ofta fokuserar på att höja lägstanivån på er kommunikation än att enbart vässa era toppar (även om vi självklart gör det med). Vi vill vara er samarbetspartner när det kommer till ert företags kommunikationsarbete, och följa med på er resa. Vi finns på plats hos er när ni önskar och digitalt när ni behöver. Effektivt, samordnat och strukturerat med en positiv attityd – så vill vi jobba.

 

 Vi älskar det vi gör och vill att det ska märkas!


VART FINNS VI?

Vi har vårt fasta kontor i Årjäng men vi reser gärna över Värmland med omnejd tack vare våra digitala möjligheter. Vi finns där du behöver helt enkelt.

 

HUR ARBETAR VI?
Vi arbetar gärna långsiktigt för att bygga stabila och effektiva relationer till våra kunder. Vi vet att med en god dialog –  kan vi leverera ett riktigt bra resultat åt dig.

 

HUR SÄTTER VI IGÅNG?
Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Du får se vilka vi är och hur vi jobbar och vi får lyssna på vad ni är för företag och hur vi kan hjälpa till med er kommunikation och i vilken omfattning. Fikasugen?

 

HELLO

Josefin Wallin

Delägare/Kommunikatör/Copy
josefin@hellokommunikation.se
Telefon: 073-820 45 77

HELLO

Katrin Luthander

Delägare/Art Director
katrin@hellokommunikation.se
Telefon: 072-718 26 65

HELLO

Christofer Olsen

Grafisk assistent
christofer@hellokommunikation.se
Telefon: 0573-103 60

HELLO

Pernilla Säfström

Kommunikatör
pernilla@hellokommunikation.se
Telefon: 076-029 03 07

HELLO

Tommy Wallin

Projektledare
tommy@hellokommunikation.se
Telefon: 0573-103 60