HELLO, is it us you're looking for?

HELLO kommunikationsbyrå är en samarbetspartner för företag och organisationers kommunikationsarbete. Vissa lånar oss i visst antal timmar per månad eller lyfter in oss i projekt. Andra vänder sig till oss när de vill ha en flexibel produktionsbyrå som levererar. Vi älskar att arbeta nära kunden som en extern kommunikationsavdelning med allt från webb och sociala medier till texter, utskick och grafisk produktion. Vi tror att långsiktiga relationer bäddar för goda resultat. Därför har vi ofta kunder som vi jobbar med år efter år – kanske vill du bli en av dem?

Varför välja oss?

Vi vill vara din "extra kollega" och gärna lära känna dig och er organisation. Det gör att vi enklare kan samarbeta – och följa med på er resa. Vi finns på plats hos er när ni önskar och digitalt när ni behöver. Effektivt, samordnat och strukturerat med en positiv attityd – så vill vi jobba.

 

Vi älskar det vi gör och vill att det ska märkas!

Vad vi gör?

Sociala medier

Sociala medier är en fantastisk möjlighet för företag. Sociala medier är också ett sätt att stärka sitt varumärke, driva sina affärsmål – och varför inte hitta nästa talang?

Enligt IIS:s rapport Svenskarna och Internet 2017 så återfinns hela 74% av alla internetanvändare på Facebook. Det visar att sociala medier är ett ställe där vi gärna spenderar vår tid. Vilket också gör det till en god arena för att nå sin publik på en plats där de faktiskt befinner sig. Digitalt.

Text och copy

"Skriv så att det känns och träffar mitt i hjärtat." Vill du ha innehåll som är ultimat för platsen det ska publiceras på? En text som är välskriven, förstärker det ni önskar och samtidigt beskriver det ni vill förmedla?

Vi utför intervjuer för redaktionella texter eller case för dig som vill lyfta ett lyckat samarbete med en av era kunder, en medarbetare, i tryckt material eller sociala medier. Vi har många års erfarenhet av text för såväl webb som tryck.

Grafisk design

Rätt kostym till sitt företag och det man producerar visuellt är en viktig del av att skapa ett professionellt, tydligt och snyggt varumärke. 

 

Med en grafisk profil kan man skapa igenkänning, vilket är en av grundstenarna för att fortsätta bygga upp varumärket på. Återkommande färger, former och typsnitt gör att man enkelt känns igen och utmärker sig samt skapar en enhetlig bild av sitt företag. Vi vet hur.

Kommunikation

Kommunikation genomsyrar allt vi gör! Hur ett budskap på bäst sätt når sin målgrupp. Låna oss som kommunikatör ett par dagar i månaden – eller jobba med oss i projekt.

...för att rekrytera bra medarbetare, tydlig internkommunikation som driver organisationen, eller vass marknadsföring externt för att ta position på marknaden och få fler kunder. 

Film, foto och ljud

Låt oss komma på besök med våra kameror – eller skicka in ditt material så hjälper vi dig redigera. Vi kan hjälpa dig från idé till färdig produktion.

Webb

En schysst webbplats är kärnan i er digitala närvaro – och bär med sig massor av möjligheter! En väl optimerad webb kan hjälpa er sälja medan ni sover.

...få en uppfattning om företaget eller få mer information.

Vi skapar webb från grunden med fokus på att den ska vara användarvänlig, tydlig och se riktigt bra ut! Vi kan också förbättra och uppdatera er befintliga om ni känner att den behöver möta framtiden och få ett nytt utseende.

Vi tar hänsyn till sökoptimering (SEO), design, budskap och text när vi arbetar tillsammans med våra kunder. För att skapa en webb som inte bara fungerar - utan också tydligt visar vilka ni är och vad ni vill att besökaren ska göra på er webb. Läsa mer? Boka en tid? Ta en kontakt?

Vart finns vi?

Vi har våra fasta kontor i Årjäng och Karlstad, men jobbar i hela Mellansverige. Detta genom att varva fysiska och digitala möten.

Hur arbetar vi?

Vi arbetar gärna långsiktigt för att bygga goda relationer till våra kunder. Att vara tillgänglig och flexibel är också någonting vi vet att du som kund uppskattar och behöver. Det ska inte kännas svårare än så.

Hur sätter vi igång?

Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Du får se vilka vi är och hur vi jobbar – vi får lyssna på vad ni är för företag och hur vi kan hjälpa er. Det är också därför vi heter HELLO, för att mycket spännande kan hända genom ett enkelt "hej".

Låna oss som din externa kommunikatör. Vi kan sitta på plats hos er eller finnas digitalt. Det är helt upp till er!