HELLO, is it us you're looking for?

VISION:

HELLO kommunikationsbyrå verkar både i och utanför staden, vi brinner för alla företags kommunikationsarbete. Stort, litet, på landsbygden eller i staden.  Att hjälpa till att implementera kundens varumärke i alla kommunikationskanaler är det vi gör bäst. Vi arbetar gärna nära kunden som en extern kommunikationsavdelning med allt från webb och sociala medier till texter, utskick och grafisk produktion. God kommunikation ska vara tillgängligt för alla.

#VARFÖR VÄLJA OSS?
Vi brukar tala om att vi ofta fokuserar på att höja lägstanivån på er kommunikation än att enbart vässa era toppar (även om vi självklart gör det med). Vi vill vara er samarbetspartner när det kommer till ert företags kommunikationsarbete, och följa med på er resa. Vi finns på plats hos er när ni önskar och digitalt när ni behöver. Effektivt, samordnat och strukturerat med en positiv attityd – så vill vi jobba.

 Vi älskar det vi gör och vill att det ska märkas!

#VART FINNS VI?
Vi har vårt fasta kontor i Årjäng men vi reser gärna över Värmland med omnejd tack vare våra digitala möjligheter. Vi finns där du behöver helt enkelt.

#HUR ARBETAR VI?
Vi arbetar gärna långsiktigt för att bygga stabila och effektiva relationer till våra kunder. Vi vet att med en god dialog –  kan vi leverera ett riktigt bra resultat åt dig.

#HUR SÄTTER VI IGÅNG?
Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Du får se vilka vi är och hur vi jobbar och vi får lyssna på vad ni är för företag och hur vi kan hjälpa till med er kommunikation och i vilken omfattning. Fikasugen?

_MG_0663-retusch-web

Josefin Wallin

Kommunikatör - Text - Social media manager

Kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap på Karlstads universitet och en bakgrund som reporter. Arbetat i eget bolag, Wallintino AB, med kommunikation, text och sociala medier sedan 2014.

En mening som beskriver dig: Positiv, kreativ och ambitiös entreprenör med en fot i staden och en på landet.
Vad gör du helst en ledig dag? Pysslar hemma i huset, och lagar en god middag med ett glas rött.
Favoritcitat: "A brand is no longer what we tell the consumer it is - it is what consumers tell each other it is" Scott Cook

Say HELLO till Josefin
Tel: +46(0)73 820 45 77
josefin@hellokommunikation.se

Katrin Luthander HELLO kommunikationsbyrå AB Årjäng Värmland

Katrin Luthander

Art Director – Grafisk formgivare

Från början konstutbildad men halkade in i reklambranschen i början av 2000-talet. Har sedan dess samlat på mig erfarenhet från flera områden så som teknisk- och kreativ illustration, grafisk formgivning för tryck och webb, skylt och profilering. Arbetat i eget bolag, k.luthander design AB sedan 2014.

En mening som beskriver dig: Kreativ, ödmjuk, lyhörd och driven småbarnsmor.
Vad gör du helst en ledig dag? Är ute så mycket det går tillsammans med min familj. Antingen bara i trädgården, skogen eller i storstadsbruset.
Favoritcitat: "It doesn’t matter where you are, you are nowhere compared to where you can go" Bob Proctor

Say HELLO till Katrin
Tel: +46(0)72 718 26 65
katrin@hellokommunikation.se

#KUNDER

HelloRityta 1-8
HelloRityta 2-8
HelloRityta 6-8
HelloRityta 4-8
HelloRityta 5-8
HelloRityta 7-8