HELLO, is it us you're looking for?

HELLO kommunikationsbyrå verkar både i och utanför staden, vi brinner för alla företags kommunikationsarbete. Stort, litet, på landsbygden eller i staden.  Att hjälpa till att implementera kundens varumärke i alla kommunikationskanaler är det vi gör bäst. Vi arbetar gärna nära kunden som en extern kommunikationsavdelning med allt från webb och sociala medier till texter, utskick och grafisk produktion. God kommunikation ska vara tillgängligt för alla.

Varför välja oss?

Vi brukar tala om att vi ofta fokuserar på att höja lägstanivån på er kommunikation än att enbart vässa era toppar (även om vi självklart gör det med). Vi vill vara er samarbetspartner när det kommer till ert företags kommunikationsarbete, och följa med på er resa. Vi finns på plats hos er när ni önskar och digitalt när ni behöver. Effektivt, samordnat och strukturerat med en positiv attityd – så vill vi jobba.

 

Vi älskar det vi gör och vill att det ska märkas!

Vad vi gör?

Sociala medier

Sociala medier är en ny möjlighet för företag att kommunicera med sin målgrupp direkt. Sociala medier är också ett utmärkt sätt att stärka sitt varumärke på.

 

Enligt IIS:s rapport Svenskarna och Internet 2017 så återfinns hela 74% av alla internetanvändare på Facebook. Det visar att sociala medier är ett ställe där vi gärna spenderar vår tid. Vilket också gör det till en god arena för att nå sin publik på en plats där de faktiskt befinner sig. Digitalt.

 

 

Text och copy

Skriv så att det känns och träffar mitt i hjärtat." Vill du ha innehåll som är ultimat för där du tänkt publicera det? En text som är välskriven, förstärker det ni önskar och beskriver det ni vill förmedla?

 

Vi utför intervjuer för redaktionella texter eller case för dig som vill lyfta ett lyckat samarbete med en av era kunder, en medarbetare, i tryckt material eller sociala medier. Vi har många års erfarenhet av text för såväl webb som tryck.

Grafisk design

Rätt kostym till sitt företag och det man producerar visuellt är en viktig del av att skapa ett professionellt, tydligt och snyggt varumärke. 

 

Med en grafisk profil kan man skapa igenkänning, vilket är en av grundstenarna för att fortsätta bygga upp varumärket på. Återkommande färger, former och typsnitt gör att man enkelt känns igen och utmärker sig samt skapar en enhetlig bild av sitt företag. Vi vet hur.

Kommunikation

God kommunikation är en förutsättning för att utveckla sitt företag. Oavsett om det handlar om att du behöver ha ett gott arbetsgivarvarumärke...

...för att rekrytera bra medarbetare, tydlig internkommunikation som driver organisationen, eller vass marknadsföring externt för att ta position på marknaden och få fler kunder. 

Film, foto och ljud

Förstärk känslan med rörligt eller med stillbild. Projektledning, manus, produktion, klippning, ljud, drönare. 

Webb

En schysst webbplats är kärnan i er digitala närvaro. En plats dit man söker sig för att hitta kontaktuppgifter...

...få en uppfattning om företaget eller få mer information.

Vi skapar webb från grunden med fokus på att den ska vara användarvänlig, tydlig och se riktigt bra ut! Vi kan också förbättra och uppdatera er befintliga om ni känner att den behöver möta framtiden och få ett nytt utseende.

Vi tar hänsyn till sökoptimering (SEO), design, budskap och text när vi arbetar tillsammans med våra kunder. För att skapa en webb som inte bara fungerar - utan också tydligt visar vilka ni är och vad ni vill att besökaren ska göra på er webb. Läsa mer? Boka en tid? Ta en kontakt?

Vart finns vi?

Vi har våra fasta kontor i Årjäng och Karlstad, men vi reser gärna land och rike runt och finns alltid till hands, tack vare våra digitala möjligheter. Vi finns där du behöver helt enkelt.

Hur arbetar vi?

Vi arbetar gärna långsiktigt för att bygga stabila och effektiva relationer till våra kunder. Vi vet att med en god dialog –  kan vi leverera ett riktigt bra resultat åt dig.

Hur sätter vi igång?

Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Du får se vilka vi är och hur vi jobbar och vi får lyssna på vad ni är för företag och hur vi kan hjälpa till med er kommunikation och i vilken omfattning. Fikasugen?

Vi skräddarsyr även föreläsningar efter ert önskemål. Kom med en idé och en förfrågan - så kommer vi med pris och upplägg.