HELLO, is it us you're looking for?

HELLO kommunikationsbyrå är en samarbetspartner för företag och organisationers kommunikationsarbete. Vissa lånar oss varje månad – andra lyfter in oss i projekt. Vi tror att långsiktiga relationer bäddar för goda resultat. Därför har vi ofta kunder som vi jobbar med år efter år.

Hur jobbar vi?

Många spännande saker börjar med ett enkelt "hej". Därför heter vi HELLO och är kanske kommunikationskompisen du letar efter? Eller som Lionel Richie sjunger "Hello, is it me your looking for?"

 

Vi vill se till att du som kund har en bra strategi för din kommunikation. Att du når fram till dina kunder, driver dina affärer framåt, kan jobba efter ett planerat kommunikationsår där allting ryms på ett analyserande, effektivt och flexibelt sätt. Jobbar man så tror vi att man kan undvika onödig stress – men även få större resultat för sin kommunikationsbudget. Rätt kommunikation för dina affärsmål helt enkelt.

Vart finns vi?

Vi har våra fasta kontor i Värmland (Årjäng och Karlstad) men jobbar i hela Mellansverige. Detta genom att varva fysiska och digitala möten.

Hur sätter vi igång?

Vi startar alltid med ett förutsättningslöst möte över en kopp kaffe. Vi lyssnar in hur ditt behov ser ut och berättar lite om vilka vi är och hur vi skulle kunna hjälpa till.

Samarbetsavtal

Vi har flera olika samarbetsavtal där kunden tecknar sig månadsvis. Här har varje företag en egen pott timmar och hur de fördelas för att ge mest effekt planeras på löpande avstämningsmöten. Vi kan knyta långa relationer som bäddar för goda resultat. Du som kund köper enbart det du behöver eller inte hinner – och ingenting annat.

Fast pris och rabatterade timmar.

Projekt

Exempelvis tar fram en grafisk profil, förstärker ditt projekt som kommunikatör, skriver och producerar ett magasin – eller bygger en webbplats till ditt företag. Kreativ kommunikation i ett tidsbundet projekt helt enkelt.

Be om offert eller ställ en fråga

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.

Professionell

För oss handlar att vara professionell om tydligt ansvarstagande, uppföljning, erfarenhet – och en god förmåga att lyfta idé till en väl genomförd kommunikationsaktivitet. 

Trygg och tillgänglig

Att få jobba med andras kommunikation är ett åtagande vi förvaltar med full respekt. Vi vill att du ska uppleva oss trygga och enkla att både ha och få kontakt med. Det är en del av grunden i ett gott samarbete vi bygger tillsammans.

Positiv och lösningsfokuserad

Alla former av kommunikationsarbete är en resa man gör tillsammans. En process som knådas och bearbetas. Att kunna gå från ord till handling och driva sitt projekt framåt är ovärderligt i vårt jobb. I kombination med en positiv attityd? Ja, då blir det både kul och bra att jobba!

Det var en gång i Värmland...

josefin wallin HELLO kommunikationsbyrå

HELLO grundades av Josefin Wallin och Katrin Luthander 2018 i västra Värmland. Två människor som inte alls känt varandra sedan tidigare men som snabbt förenades i viljan att bygga någonting kreativt. Två soloföretagare med varsin bakgrund inom marknadsföring och kommunikation som helt enkelt såg kraften i att leverera tillsammans. Sedan dess har mycket hänt. Gamla kunder har följt med och många spännande nya samarbeten har tillkommit. Ett kontor har blivit två. Solo har blivit ett gäng. Erfarenheterna betydligt fler. Här går vi till jobbet varje dag och finner tillsammans glädjen i att få dagar är den andre lik. Ena dagen skriver vi och sätter en kundtidning, virvlar ner för en snöig slalombacke under en filminspelning, spelar in en podd – eller skapar kreativt innehåll för någon av våra kunder. Som du kanske hör har vi det riktigt bra.

 

Och vet du vad? Tänk att allting faktiskt startade "with  a simple hello".

Josefin Wallin, HELLO kommunikationsbyrå

Värmland. Vi inbillar oss att vi är kända för vår härliga dialekt, positiva attityd, att vi är "no problem people" som en kund uttryckte det – och kanske till och med för en stark berättarkultur med både Ferlin och Lagerlöf? Alla dessa komponenter är enorma tillgångar i vårt jobb. Att jobba med det man älskar då? Det var hela grunden till varför vi finns idag. En vilja att få vara kreativ och hjälpa företag verkligen förstå och använda kommunikation som ett verktyg i sitt företagande. Göra det enkelt och göra nytta. Men hur startade egentligen allting?

På plats när du önskar – digitalt när du behöver