Det finaste vi har - i ett paket till dig

Inhousebyrå

Privat sektor eller offentlig organisation? Vi har erfarenhet av att arbeta som en producerande inhousebyrå - dessa samarbeten förpackas med flera fördelar i ett samarbetsavtal. När du behöver en byrå som lär känna er, snabbt finns tillgängliga och levererar det ni behöver.

Extern kommunikatör

På plats hos dig en dag i veckan, eller så ofta som du behöver. Hjälper dig med kommunikatörens alla uppgifter. Lär känna oss och bli en av våra många goda samarbetspartners.  Anställ inte - låna oss. 

Social media manager

Workshop där vi sätter en digital strategi tillsammans (vad vill ni?) Vi tar därefter fram en innehållsplan tillsammans och vi hjälper er producera engagerande innehåll i form av text, bild, animering film och annons. (10/15/20/30 timmar per månad) Följs upp löpande i 2-veckors intervaller.

Föreläsning & Workshop

Våra föreläsningar och workshops kan med fördel bokas tillsammans för en inspirerande heldag kopplat till ert företags kommunikationsarbete, varumärke eller sociala medier.

Digital kommunikatör

Vi finns ett knapptryck bort och hjälper er med kommunikatörens alla uppgifter - men helt digitalt. Sociala medier, texter, annonser, webb, bollplank och allt det där som du inte hinner - men vet måste göras.