Årjängstravet

Fullservice - kommunikationsbyrå

HELLO har under året samarbetat tätt med Årjängstravet, Sveriges vackraste travbana. Tillsammans har vi skapat varumärkesplattform, grafisk design, film och animation samt hjälpt till med webb, digital annonsering, profilkläder och skyltning med mera. Fördelen med att använda oss som kommunikationsbyrå med ett sådant här tätt samarbete är att vi dels bygger upp en god relation och lär känna kundens behov och dels kan vara både snabba och flexibla.

Vi närvarar också på event och sänder live, dokumenterar, filmar, fotograferar och rapporterar i sociala medier från eventet (så du får mer tid till annat). Med vår kund Årjängstravet har vi exempelvis dels hjälpt till med marknadsföring med mera inför Stortravet 2019 och Travgalan 2019 samt funnits på plats när väl evenemanget går av stapeln för att sköta sociala medier och dokumentera i film och bild.

Vi kan kommunikation men också produktion i form av grafisk design, animation och film. Dessutom har vi vårt eget tryckeri vilket gör det lätt för oss att också leverera trycksaker, profilkläder, skylt och mässmaterial.

 

foto film sociala medier dokumentation dokumentera filma fota hello kommunikationsbyrå sociala medier instagram facebook stories
HELLO dokumenterar under Stortravet 2019 med film, foto och sociala medier.
workshop varumärke hello kommunikationsbyrå värmland reklam
Workshop kring varumärke med HELLO och Årjängstravet.
trycksaker profilkläder profilmaterial mässor giveaways
Foto film hello kommunikation sociala medier dokumentation reklam reklambyrå hello kommunikationsbyrå värmland
HELLO dokumenterar och rapporterar från Årjängstravets gala.
sociala medier travgala hello kommunikationsbyrå live film video foto dokumentera dokumentation rapportera sända live hello kommunikationsbyrå reklambyrå reklam värmland facebook instagram
Foto samt rapportering under kvällen i sociala medier.