kommunikation hello kommunikationsbyrå ab text josefin wallin katrin luthander årjäng värmland

Varför anlita oss?

Idag är vår främsta bristvara tid. Tid till att utveckla, tid till att skapa och tid till att sätta en plan för sin organisation. Just här brukar vi få kliva in och hjälpa till. För när kommunikationsarbetet förflyter på ett bra sätt, efter uppsatta mål, kontinuerligt, effektivt och integrerat , ja då skapas också bra resultat! Hela vår affärsmodell handlar om att förenkla för företag. Att du genom ett samarbete med oss enkelt ska kunna få tillgång till allt en intern kommunikationsavdelning annars gör. (Ibland har heller inte dessa tid – och då förstärker vi mer än gärna deras team med våra tjänster och arbetsprocess.)

Hur då? Läs här. 

Vi arbetar som er kommunikatör. Där vi kan delta i verksamheten, rådgöra och leverera tjänster och produkter för er kommunikation. Allt från sociala medier och text till foto, webb och grafisk design. Fördelen är att ni enkelt ska kunna ha tillgång till en smidig organisation. Där vi förstärker där det behövs och frigör er tid genom ett effektivt samarbete där vi fungerar som er externa kommunikationsavdelning, men med ett internt tänk. Vi finns på plats när ni behöver – och digitalt när ni önskar.

Vi vill gärna växa tillsammans med våra kunder och vi strävar efter en god relation där vi lär känna varandra. Det skapar ännu bättre förutsättningar för ett gott samarbete. Vi kan skapa efter er grafiska profil, tala ert varumärkes språk och leverera tjänster och produkter snabbt och effektivt.

Vi arbetar på två sätt:

• Som en extern kommunikationsavdelning som rådgör kring kommunikationsarbete, skapar innehåll på era sociala kanaler, uppdaterar och bygger er webb, fotograferar, skriver, skapar annonser, intervjuar etc.

• Som en skapande byrå som förstärker där det behövs: Workshops, grafisk produktion, texter, arbete med sociala medier inför exempelvis ett event, webb, nyhetsbrev etc.

Nyfiken? Boka in en kaffe med oss!

kommunikatör kommunikationsbyrå årjäng värmland text AB hello

Lämna en kommentar