reklam årjäng kommunikation årjängs kommun hello kommunikationsbyrå josefin wallin katrin luthander

Relationer – starka samarbeten

Vi gillar att bygga relationer, inte bara genom vårt kommunikationsarbete. Utan även till dig och er som kund. Vi trivs bra vid din sida och servar dig med det du behöver i er verksamhet vare sig det handlar om att uppdatera och bygga er webb, drifta era sociala kanaler, hålla en workshop för personal eller ledningsgrupp, formulera texter, skapa grafisk design, trycksaker, mässmaterial eller finnas på plats som ett kommunikationsstöd i verksamheten under era möten.

CASE: Nytt samarbete med Årjängs kommun

16 mars tecknade vi ett avtal med Årjängs kommun. Ett samarbete där HELLO kommer att arbeta med kommunens kreativa reklambyråtjänster under en längre tidsperiod. Det ger oss möjlighet att bygga en relation som gör att vi snabbt och enkelt kan stötta med text, design, webb med mera som talar deras varumärkes språk. Reklambyråtjänster som utvecklar, informerar och kommunicerar på ett professionellt sätt.

Hur kan ett samarbete se ut:

Vi träffas med jämna mellanrum och stämmer av pågående arbetsuppgifter. Under samarbetet ska du bara kunna skicka ett mail, komma förbi, eller slå en signal och snabbt få hjälp med det ni behöver. Kanske ett pressmeddelande, presentation, en annons, sociala medier, uppdatering på er webb, foto eller text.

Fördel: Med ett längre samarbete känner vi er väl och vet vad ni vill ha. Vi kan smidigt och effektivt leverera och hjälpa er att kommunicera i alla era kanaler, förstärka internt, komma med goda råd och finnas som en trygg samarbetspartner som avlastar er. Det innebär att du får mer tid för din verksamhet – medan vi arbetar med kommunikation som skapar affärsnytta och utveckling.

Vill du veta mer så kommer vi gärna förbi och berättar mer!
Det ska vara enkelt och smidigt att samarbeta med oss.
(och faktiskt lite kul också)

 

HELLO kommunikationsbyrå

Lämna en kommentar