HELLO listad av Resumé – en av 100 talanger i Sverige

Foto: Resumé

Resumé listar: 100 talanger under 30

Tidningen Resumé listade i början av året 100 unga talanger som “tar över marknadsföringen och kommunikationen på 2020-talet” – vår kommunikatör/delägare Josefin Wallin var här listad tillsammans med HELLO kommunikationsbyrå. Här kan du läsa artikeln: 

– Jättekul att även vi som inte driver en byrå i innerstaden, utan faktiskt har vår bas utanför staden, värdesätts i sådana här sammanhang. Vi arbetar i hela Mellansverige och även in i Norge med att skapa kommunikation som gör effekt. På HELLO arbetar vi gärna med att börja med kärnan hos ett företag, med varumärket. Innan vi kopplar på våra andra delar som text, webb, kommunikation, grafisk design, layout och allt det där andra som ryms innanför våra väggar. Med vårt digitala kontor tar vi oss lätt till kunden när den önskar – och finns digitalt när den behöver, säger Josefin Wallin. Lätt är rätt. Sedan hösten 2018 har vi också köpt upp Svanqvist Tryckeri, vilket gör att vi nu har ännu mer erfarenhet och möjlighet att leverera trycksaker, profilkläder och mässmontrar med mera. Allt för att kunden ska kunna få allt på ett ställe.

Lite kul är att Josefin Wallin tillsammans med Katrin Luthander och HELLO kommunikationsbyrå även listades av Företagarna 2018 som “103 spännande företag som drivs av unga entreprenörer runtom i Sverige.” Här kan du läsa om detta. 

 

Josefin Wallin HELLO kommunikationsbyrå Text Kommunikation Sociala medier

 

Ur Resumé:

100 UNDER 30 – De är unga och självsäkra med målet att förändra världen. Vi har listat 100 talanger under 30 år som tar över marknadsföringen och kommunikationen på 2020-talet.

Det här är en talanglista i Resumé Insikt som innehåller:

  • 100 talanger under 30 år som gör avtryck på marknadsavdelningarna och i byråvärlden
  • Intervjuer med fem av talangerna på listan

Lämna en kommentar