Vi hjälper dig rekrytera rätt!

Ibland vill man rekrytera lätt, effektivt och enkelt. Vi hjälper ofta våra kunder med att få in en mängd ansökningar för att kunna rekrytera rätt person för uppdraget. Rekryteringsprocessen skräddarsys efter ert behov där vi kan skapa en rekryteringskampanj i sociala medier med rätt mix av koncept, idé, film eller grafik tillsammans med digital annonsering på exempelvis Facebook och Instagram. För att nå ut till så många intressanta sökande som möjligt.

Från och med hösten 2019 kommer vi också ha möjlighet att erbjuda er mer än så. HELLO-teamet kompletteras då av ytterligare en medarbetare med lång erfarenhet av projektledning, organisation och rekrytering. Vi kan då utföra intervjuer för att identifiera ert behov av den ni önskar rekrytera, skapa platsannonstext och en anpassad rekryteringskampanj. Därefter finns möjlighet att använda oss som ett stöd i urvalsprocessen, hitta en lämplig kandidat bland ansökningarna och även delta vid arbetsintervjuer. När rätt person är rekryterad till jobbet kan vi också hjälpa er med en introduktionsplan för den anställde som beskriver uppdraget och vilka steg som är mest prioriterade att introducera – för att den anställde snabbt ska bli varm i kläderna. Här kan vi också se till att arbetskläder, “startkit” och visitkort ligger färdigt på dennes plats på första arbetsdagen – liksom att webb och sociala medier är uppdaterade med bild och kontaktuppgifter.

Utöver detta finns möjlighet att anlita oss för projektledning och organisationsutveckling, samt konsulttimmar knutna till dessa typer av uppdrag.

 

Här är ett axplock av våra tidigare rekryteringskampanjer: 

Rekryteringskampanj (serie): Näringslivsenhet, Årjängs kommun

 

Rekryteringskampanj: Gatuchef, Årjängs kommun

 

Rekryteringskampanj: Hemtjänst, Årjängs kommun

 

Rekryteringskampanj: Kultur- och fritidschef, Årjängs kommun

 

Rekryteringskampanj (serie): Förskollärare, Årjängs kommun

 

Rekryteringskampanj: HR, Årjängs kommun

Lämna en kommentar